Black Honey

Med den karismatiske Izzy B. Phillips i front er engelske Black Honey klar til at erobre nyt terræn med deres første danske koncert.

Da tyven Tuco og præsten Pablo var børn, kunne man kun blive netop to ting: Tyv eller præst. Ifølge Tuco traf Pablo bare det nemme valg ved at blive præst. Scenen stammer fra westernklassikeren ‘Den gode, den onde og den grusomme’, og det er sådan cirka baggrunden for den karakter, Izzy B. Phillips har skabt i kvartetten Black Honey.

Det engelske rockbands debutalbum handler ifølge den fascinerende frontkvinde om at vælge skurkerollen frem for offerrollen. Hvorfor? Fordi det er sjovere. Izzy er en blanding af Debbie Harry og Lana Del Rey. Hun har ADHD og er ordblind, og alle hendes sange er baseret på bidder af film, som hun kun kan koncentrere sig om i få minutter ad gangen.

Resultatet er et filmisk univers, som er americana-indie-rock i den ene øjeblik og mørk disco eller punk i det næste. Der er spor af Blondie og Garbage, men selv i de mest alvorlige øjeblikke har Black Honey et mål om at gøre det sjovt. Det er lyden af at sidde i en diner og hive lommelærken frem og blande lidt vodka i den uskyldige milkshake.

Izzy B. Phillips kalder musikken for “Frankensteins monster” på grund af de mange referencer, men det hele hænger sammen gennem hendes sans for gode melodier og et tight band. Med deres andet album “Written & Directed” har de nået nye højder, og med Izzy B. Phillips i front har det ambitiøse band et es i ærmet, der kan tage dem endnu længere.

 

Med forbehold for ændringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev