Coco O.

Souldiva med maksimal udnyttelse af minimalistisk lyd.

Coco O. var en del af kollektivet Boom Clap Bachelors og slog kort efter igennem i duoen Quadron sammen med producer Robin Hannibal. De flyttede til L.A. og udgav et par roste plader, men det bredere gennembrud kom aldrig. Samarbejdet stoppede, og tilbage sad Coco O. med tvivlen. Hvad nu?

Cecilie Maja Hastrup Karshøj havde på dette tidspunkt allerede samarbejdet med folk som Kendrick Lamar og Tyler, the Creator og havde egentlig en del sange liggende, men hendes dedikerede fans måtte vente i årevis, før hendes debutalbum som solokunstner, It’s a Process, endelig udkom i 2021. Det var ventetiden værd.

Coco O. laver minimalistisk soul med nik til R&B og en sjælden gang med funky afstikkere og dertilhørende Prince-guitar. Der er lidt Sade her, lidt Solange der, men det er Coco O. med al sin ømhed, det handler om. Generøst deler hun ud af sin hjertesorg og sine erfaringer med den kolde amerikanske musikbranche og livet i L.A.

Nu er Coco O. tilbage i Danmark og på hjemmebane. Her er hun – som hun selv har sagt – en stor fisk i en lille dam. På sit debutalbum er hun både sangskriver, sanger og producer. Coco O. er divaen, der kan det hele. Og live? Her folder de minimalistiske sange sig ud med en stor lyd og en stor oplevelse til følge.

 

Med forbehold for ændringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev