Erika de Casier

Danmarks førende R&B-stemme.

Erika de Casier er født i Portugal, men flyttede som barn til Danmark i 1998, mens sendefladen på MTV for en stund var fyldt med R&B af både den velourbløde og feisty slags. Erika de Casier lander i den bløde kategori, men hun er absolut ikke uden bid.

Debutalbummet Essentials landede i 2019 til store roser i både ind- og udland. Trods sin relative tilgængelighed er debutalbummet den slags, der bliver ved med at vokse på lytteren. Med albummet viste Erika de Casier sin sans for at ramme en balance mellem at være alvorlig uden at blive kedelig og at være kæk uden at blive ironisk. Det er R&B i international topklasse.

Blandt hendes store fans er Dua Lipa, der bad danskeren remixe hittet ‘Physical’. Det legendariske pladeselskab 4AD, der i nyere tid er mest kendt for at huse indie-bands som Deerhunter, Big Thief og The National, forelskede sig også i Erika og udgav hendes nye album Sensational.

Erika de Casier er én af de mest roste danske kunstnere i udlandet de seneste par år, og den status har hun slået fast med sit nye album, der byder på samme bløde vokal og produktion kombineret med mere attitude. Erika de Casier er empowerment-R&B med plads til skrøbelighed.

 

Med forbehold for ændringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev