Julie Pavon

fredag 09. juni

Julie Pavon (DK)

Det er umuligt at stå stille, når det fremadstormende house-poptalent fyrer op under sit rå og højenergiske liveshow.

Selvom hun foreløbig kun har udgivet en lille håndfuld singler, bliver Julie Pavon betragtet som et af de mest lysende talenter på den danske musikscene. De skyldes tre ting: hendes mørke karakterfulde vokal, hendes knivskarpe housepop, og hendes koncerter, der er intense energiudladninger, som det er umuligt at stå stille til.

Den dansk-honduranske sanger og musiker har en fortid i det aarhusianske r’n’b-kollektiv The Secret Life of Trees, men gjorde første gang opmærksom på sig selv som solokunstner, da hun i 2020 udsendte debutsinglen ”Herd Animals”. Her definerer hun sammen med sin faste producerkumpan Uffe en knivskarp lyd med bløde house-beats, funky guitarlicks og en charmerende, slentrende melodiøsitet. I 2021 kom opfølgeren ”Jealous”, og seneste udspil er den disco-flirtende single ”Dont Call Me Out”, der udkom sidste år. Og mon ikke 2023 byder på flere nye numre – og hvem ved, måske et debutalbum?

Pavons indiskutable talent for catchy housepop er også blevet opdaget uden for Danmarks grænser, hvor hendes numre blandt andet er blev spillet i USA, Canada, Japan og Irland, og som noget særligt har hun været i rotation på Englands måske vigtigste musikkanal, BBC 6 Music.

Julie Pavon er en hvirvelvind af en live-oplevelse, hvor hun river publikum rundt med sine råt pumpende produktioner, iøjnefaldende sceneoutfits og pågående energi. Det er dunkel klubpop, der går lige i mellemgulvet og dansefødderne. Hun er da også allerede et etableret og beundret koncertnavn, der i 2022 spillede over 20 festivaljobs, inklusive et rost show på Roskilde Festivals Platform-scene. Der er kort sagt lagt i ovnen til en unik elektronisk dansefest, når hun står på scene i Søndermarken.

Med forbehold for ændringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Syd for Solen 2024 her!