Jungle

Den populære producer-duo er tilbage med bangers og masser af sjæl.

Er det funk-pop? Neo-soul? Måske nu-disco? Sandheden findes et sted imellem, og når Jungle prædiker deres festlige budskab, er 1970’erne deres bibel.

Den engelske producer-duo satte ild til internettet med deres første singler i 2013 og slog deres navn fast med deres Mercury Prize-nominerede debutalbum året efter, der bød på både funky og festlige sange som Platoon, Time og Busy Earnin’.

Det er ikke svært at forestille sig, at barndomsvennerne Josh Lloyd-Watson og Tom McFarland har dyrket Marvin Gaye og George Clinton (Parliament-Funkadelic), ligesom de er vokset op, mens Jamiroquai og senere danske Junior Senior satte sig på hitlisterne. Med Jungle handler det ganske enkelt om at sprede den gode stemning til allerbageste række.På deres nyeste album ‘Loving in Stereo’ viser de deres kvaliteter med både sjælere og bangers, ikke mindst med hittet Keep Moving. Falsetharmonierne udfolder sig stadig med stor træfsikkerhed, og når Jungle på scenen bliver udvidet til et væsentligt større band, er der lagt i kakkelovnen til en opdateret 70’er-fest, hvor søndagssolen bliver forvandlet til en stor discokugle over Søndermarken.

Med forbehold for ændringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev