Parcels

Electro-pop møder disco-soul, og sød australsk musik opstår.

Hvad får du, hvis du tager lidt Whitest Boy Alice, en smule Supertramp, et drys Steely Dan og blander det med en omgang Chic? Parcels er et godt bud.

Før de blev til Parcels, havde de fem australiere allerede spillet i et hav af bands – mange af dem sammen på kryds og tværs – og lavet alt fra bluegrass til metal. De havde trods deres unge alder allerede udlevet mange forskellige drømme og var blevet selvsikre på deres instrumenter, så de fandt hurtigt sammen som enhed og vidste, at Parcels var værd at satse på. Næste skridt var at tage deres gode tøj og flytte til Berlin.

Parcels beskriver sig selv som electro-pop, der møder disco-soul. Med den betegnelse in mente giver det mening, at også Daft Punk fik øjnene op for australierne. Sammen skrev og producerede de singlen ‘Overnight’ i 2017, og snart var bandet også signet til det indflydelsesrige pariser-label Kitsuné.

I 2018 udkom debutalbummet, og i 2021 fulgte de op med Day/Night, hvor de har finpudset den allerede lækre hi-fi-lyd. Parcels leverer hooks og licks, som man næsten ikke hører dem længere. Bare hør sange som ‘Theworstthing’ eller ‘Somethinggreater’.

Med forbehold for ændringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev