PRISMA

Søsterduoen PRISMA har gjort kometkarriere med deres drømmende rock, der skaber lys i mørket.

I et hus i Odense hang nogle hjemmebyggede guitarer på væggen. En dag pillede søstrene Frida og Sirid Møl Kristensen dem ned fra væggen og begyndte at spille nogle akkorder. Før de vidste af det, var de begyndt at skrive sange. Med en intuitiv forståelse for musikken og hinanden.

I det samme hus lyttede de to til alt fra Agnes Obel til The Raveonettes. Fra førstnævnte har de taget fornemmelsen for rumlighed og atmosfære til sig, fra sidstnævnte det gode hook og de flerstemmige vokaler.

Men selvom PRISMA vedkender sig deres forskellige idoler, er de deres helt egne. De har skabt en lyd, der på én gang er intim og storslået. Med plads til både det melankolske og det triumferende.

De udgav deres første EP i 2020, og med EP’en “Inside Out” i foråret 2021 forfinede de både deres sangskrivning og lyd. Deres minimalistiske tilgang møder en tung produktion i et tekstunivers om angst, om at være ung og presset og ikke mindst om at se fremad. For selv når mørket tynger, er der masser af håb i de to søstres musik.

Med en række stærke koncerter og anmeldelser bag sig er PRISMA klar til at tage det næste skridt. Længere ind i drømmene og langt ud over scenekanten.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3G0gzwxNvGQ

Med forbehold for ændringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev