Self Esteem

Self Esteem står bag et af de mest hyldede albums fra 2021, og nu slutter hun sig til SYD FOR SOLENs søndagsprogram, hvor Jungle er hovednavnet.

Rebecca Lucy Taylor aka. Self Esteem var i mere end et årti en del af indiepop-duoen Slow Club, men siden hun i 2017 gik egne veje, er hun blevet reinkarneret som en hudløst ærlig popstjerne uden glitter. I 2019 udkom solodebutalbummet ‘Compliments Please’, og i 2021 udkom opfølgeren ‘Prioritise Pleasure’, det popmaximalistiske hovedværk, der af blandt andre The Guardian blev kåret som årets bedste album.

Storladne popmelodier, der hører hjemme i samme liga som dem fra Robyn, Charli XCX og Britney Spears, fungerer på ‘Prioritise Pleasure’ som garniture til et narrativ, der både er tidsløst og hyperaktuelt: om selvkærlighed i alle former, uønsket opmærksomhed, en bonafide validering af kvinders oplevelser samt dikotomien mellem sikkerhed og fare. Og spørger man sig selv, hvad man får, hvis man hiver Gloria Gaynors ‘I Will Survive’ ind i 2022 og krydser den med kaos, vrede og en perlerække af bangers, så er svaret: Self Esteem.

Self Esteem passer perfekt ind i det feststemte søndagsprogram, der foruden Jungle blandt andre også tæller Leon Bridges, First Aid Kit og Parcels.

Med forbehold for ændringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev