Velvet Volume

Dansk søstertrio med intensiteten i højsædet.

Det hele startede i Aarhus, hvor søstrene Noa, Naomi og Nataja Lachmi allerede fra barnsben dyrkede rockens panteon. Snart begyndte de at øve sammen, og i 2017 landede debutalbummet. Lige ud ad landevejen, klassisk rock’n’roll.

Det hele gik stærkt for søstrene, som fik en fandens masse koncerter under bæltet og hurtigt fik ry for at levere intense shows. Men Velvet Volume var langt fra en one-trick-pony. Frem for hurtigt at følge op på det første album tog de sig tid til at finde sig selv, tid til at finde ny inspiration.

Med opfølgeren Ego’s Need fra 2020 viste de prøver på forskellige virkemidler og satte sig for at undersøge nye temaer og afkroge af rockmusikken. Den vej ser de ud til at forfølge yderligere på deres kommende tredje album, hvor de lover elementer af surf og americana.

Singlen ‘In the End’ er et tegn på, hvad vi kan vente os: Det er stadig storslået, men det nærmer sig snarere en slags drømmerock. Uanset genrebetegnelse bliver det med garanti en intens oplevelse i Søndermarken.

 

Med forbehold for ændringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev