Wet Leg

Fremadstormende indie-rock med charme og humor

Wet Leg er Storbritanniens helt nye postpunk-håb. Mens vi skriver dette, har duoen bestående af Rhian Tesdale og Hester Chambers udgivet sølle fire numre, men hvad gør det, når de alle besidder en sjældent set kvalitet og skruppelløs humor.

Wet Leg har taget det meste af verden med storm, siden de udgav ‘Chaise Longue’ tilbage i juni 2021. Debuten er spækket af seksuelle undertoner og Mean Girls-referencer og fungerer mere eller mindre som en fjollet hyldest til denne polstrede hvilestol, men tag ikke fejl. ‘Chaise Longue’ er blevet taget imod som et kæmpehit, den er streamet flere millioner gange, og Wet Leg har allerede fremført den live hos blandt andre Late Night with Seth Myers og Later… with Jools Holland.

Siden singledebuten har Wet Leg sat to fede streger under deres charmerende krydsning af post-punk og indie-pop med numrene ‘Wet Dream’, ‘Too Late Now’ og ‘Oh No’. Alle fire udspil er at finde på duoens selvbetitlede debutalbum, som udkommer via Domino Recordings i april 2022, og her begiver duoen sig ud på en kæmpe headliner-turné, der bringer dem forbi USA, England og Europa.

Med forbehold for ændringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev