SYD FOR SOLEN x HRS
Når SYD FOR SOLEN åbner sommerens festival den 8. – 10. august i Valbyparken, bliver det med helt nyudviklede smagsoplevelser på menuen. Byens nye festival udfordrede i foråret HRS 2. hovedforløb gastronomer 2024 til at pitche en ny idé til SYD FOR SOLEN og Spiselaugets eksisterende menu ud fra den madpolitik, de kræsne dogmer, lækkersultne krav og bæredygtige specifikationer, der kendetegner Valbys nye bud på musik til København. Resultatet blev syv stærke bud fra holdet. Et enigt dommerpanel har nu kåret den ultimative vinder, som du i dag kan nyde helt eksklusivt i anledning af, at der nu er metro direkte til festivalen og hjem igen.
Vietnamesisk/Nordisk SYD FOR SOLEN BÁNH MÌ
Luftigt baguette med:
- Miso mayo
- Saltbagte majroer
- Fritterede østershatte med panko
- Syltede glaskål og gulerod
- Agurkesalat med ingefær, nigellafrø og sesamfrø
- Koriander
Skabt af de kommende gastronomer Tobias Meier Petersen, Jonas Hvilshøj Koch og Joan-Alexander Magdáus.