Tuborg

Tuborg bidrager til fællesskabet, festivalstemningen og festen under hele SYD FOR SOLEN.

Vi vil gerne sende Tuborg en stor tak for at være en af vores hovedpartnere til SYD FOR SOLEN.

Frederiksberg Kommune

SYD FOR SOLEN vil gerne sende en stor tak til vores hovedpartner Frederiksberg Kommune for deres vigtige samarbejde, som gør, at festivalen kan finde sted.

Slots- og Kulturstyrelsen

SYD FOR SOLEN takker Slots- og Kulturstyrelsen mange gange for at bringe festivalen til de smukke omgivelser i Søndermarken.

Another Aspect er SYD FOR SOLENs merchandisepartner og er ansvarlig for, at vores udvalg besidder en helt særlig organisk kvalitet.

Another Aspect er baseret på en forpligtelse til at overveje hvert et enkelt trin i tilblivelsen af deres produkter, og hvordan råmaterialer sources, forarbejdes og sys, til det pakkes, forbruges og genbruges. Takket være Another Aspect føles SYD FOR SOLENs merchandise godt i fingrene, i bevidstheden og i naturen.

Djernes & Bell er arkitekten bag SYD FOR SOLENs struktur og pavilloner. Deres design har rødder i Søndermarkens historie og kulturarv som en romantisk have, og det er en hyldest til en harmonisk sameksistens mellem naturen og mennesket.

Djernes & Bell så dagens lys i 2020 og brænder for det allerede eksisterende: det byggede, materialerne, mennesker og natur. Deres konstruktioner binder mennesker og landskab sammen gennem samarbejde, fællesskab og omtanke.

FRB.C Shopping er kardinalpunktet for det lokale erhvervsliv med et hjerte, der slår for miljø og grøn energi.

SYD FOR SOLEN er stolte over samarbejdet med FRB.C Shopping, der er et grønt forbillede i Frederiksberg Kommune, og optil festivalen har vi arbejdet tæt sammen om at skabe store oplevelser på toppen af FRB.C Shopping med tagterrassekoncert med eee gee i forbindelse med FRBDAGE.

Hvordan skal fremtidens festival se ud? Hvordan kan bæredygtighed tænkes ind i en festivalsammenhæng?

H.C. Ørsted Gymnasiets elever arbejder med teknologisk innovation, hvor virkelighedsnære udfordringer løses i fagene. SYD FOR SOLEN og H.C. Ørsted Gymnasiet giver eleverne mulighed for at udvikle eksamensprojekter i 3.g, der aktivt bidrager til den bæredygtige nytænkning af festivalen. I år har nogle af eleverne udviklet tekstiler – tasker og solhatte – af kasseret slik-papir, mens en anden gruppe har designet en daybed af genanvendt træ og metal.

Humble & Curious arbejder med kulturelle rum og relationer. De skaber kunsteriske samarbejder, kreative koncepter og nysgerrige fortællinger med hjertet og hjernen.

Humble & Curious, der blev grundlagt i 2020 af Maria og Malte Meyenburg, står bag udformningen af SYD FOR SOLENs æstetiske udtryk og kuratering af kreative samarbejder og eksperter.

SYD FOR SOLENs madudvalg er omhyggeligt håndplukket af Meyers Madhus, der har sammensat et velsmagende og læskende udvalg af fremsynede og bæredygtige madaktører, der får tænderne til at løbe i vand.

For det er nemlig ikke kun ørene, der bliver forkælet til SYD FOR SOLEN. Så snart du træder ind i Søndermarken, venter et line-up af enestående madoplevelser fra verdens store køkkener for dine fødder.

Pure Shots udvikler og sælger kvalitetsshots baseret på de naturlige råvarer. Ideen til Pure Shots tog sin begyndelse en våd aften i Aarhus med ønsket om at skabe “et shot, du kan nyde”, og derfor kan det ikke overraske nogen, at deres shots er skabt med den gode smag i fokus.

Med Pure Shots kan SYD FOR SOLENs gæster ikke kun se frem til en fest i Søndermarken. Pure Shots er nemlig også bannerfører for økologi og det gode håndværk, og de bidrager til en bedre, mere bæredygtig og velsmagende fremtid.

Rudolph Care beskytter SYD FOR SOLENs gæster med god, effektiv solbeskyttelse under den varme sol, mens du nyder din festival.

Svanemærkede, nærende og fugtgivende solcremer- og olier er med på pladsen i Rudolph Cares bod til højre for indgangen. Her kan du deltage i kroketturnering og vinde flotte Rudolph Care-præmier og få lidt kærlig solcreme på skulderen og masser af gode råd til solbeskyttelse og hudpleje.

To Øl er et ungt dansk craft beer-bryggeri grundlagt i 2010, som brygger en bred vifte af forskellige øl; nogle potente og provokerende, andre friske og florale.

Musikken i Søndermarken kommer til at gå perfekt i spænd med To Øls unikke SYD FOR SOLEN-session IPA, som er både læskende og meget drikkevenlig med en frisk aroma og smag. To Øl har altid sat craft beer i nye rammer, og bryggeriet sørger i Søndermarken for, at SYD FOR SOLEN ikke bliver nogen undtagelse.

Østjysk Vinforsyning har i 45 år arbejdet med kvalitetsvine og for at tilbyde vininteresserede danskere en række unikke oplevelser. I de senere år har Østjysk Vinforsyning satset stort på økologi og har i dag et af de absolut bredeste økologiske sortimenter i den danske vinbranche.

SYD FOR SOLENs gæster kan glæde sig til et unikt sortiment fra en bæredygtig ener. Østjysk Vinforsyning er nemlig den første vin- og spiritusleverandør i Danmark til at blive B Corp-certificeret. Certifikatet dokumenterer, den hæderkronede grossist går forrest i den bæredygtige omstilling i alt, hvad Østjysk Vinforsyning gør – 360 grader rundt i virksomheden.

Sign up for our newsletter