Liam Gallagher

Kongen af cool er tilbage. Han spiller sin eneste danske koncert i 2022 i Søndermarken, hvor du får masser af Oasis-klassikere, solohits og nye sange fra hans kommende album.

Der er få vaskeægte rockstjerner tilbage. Liam Gallagher er én af dem, og han er skabt til de store koncerter. Iført sin ikoniske parkajakke ejer han scenen fra det øjeblik, han går på.

Det hele startede selvfølgelig med Oasis, der bragede igennem verden over i 1994. Med kæmpehits som Live Forever, Some Might Say, Don’t Look Back In Anger og ikke mindst Wonderwall cementerede de hurtigt deres status som et af de største bands i nyere tid.

Efter rekordstore koncerter og syv storsælgende plader sagde bandet stop i 2009, og Liam Gallagher dannede supergruppen Beady Eye med medlemmer af bl.a. Ride og The La’s.

Men det er som solokunstner, at han for alvor har fundet sig selv igen. Hans solodebut “As You Were” og opfølgeren “Why Me? Why Not” afslører en sangskriver i storform. De to plader og hans live-album er alle gået ind på førstepladsen i hjemlandet, og med det kommende album “C’mon You Know” stiler han efter fire på stribe.

Med sit bugnende bagkatalog og spritnye album i bagagen er Liam Gallagher klar til en uforglemmelig koncert i Søndermarken fredag den 10. juni.

 

Med forbehold for ændringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev