Mikael Simpson

Hjemmebanefavoritten Mikael Simpson fejrer til årets SYD FOR SOLEN sit 20-års-jubilæum som solist. De 20 år siden udgivelsen af Mikael Simpsons debutalbum, ‘Os 2 + Lidt Ro’, der i år genudgives på vinyl, markeres helt ekstraordinært til SYD FOR SOLENs lørdagsprogram.

Mikael Simpson er en af århundredets største danske sangskrivere og har altid insisteret på at gøre tingene på sin egen måde. Han har en lang karriere som både soloproducer og sangskriver og er et meget populært livenavn – senest udødeliggjort på Mikael Simpsons første liveplade, ‘Live At VEGA’.

Hovedpersonen glæder sig til at synge sit skarpe jubilæum ind og lover, at lørdagskoncerten kommer til at knitre og boble ligesom det allerbedste fra hans imponerende bagkatalog:

“Jeg glæder mig til at fyre en konge af med gamle slagere og masser af dunkende dub-puls,” siger Mikael Simpson, der får selskab af det band, der tidligere i år var med til at blæse DRs Koncerthuset og Hotel Cecil bagover tidligere; Anders ‘AC’ Christensen, Jakob Høyer, det tidligere Sølvstorm-medlem Asger Baden og den mangeårige følgesvend Kasper Tranberg.

Med forbehold for ændringer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev