Frivillig

Tilmeldingen er nu åben for dig, der gerne vil være frivillig på SYD FOR SOLEN.

Tilmeld dig her!
OBS! Pga. de mange henvendelser, vi allerede har fået, vil alle tilmeldinger fra nu af automatisk blive skrevet op på en venteliste.

Vi glæder os til – sammen med dig – at skabe en helt fantastisk festival i Valbyparken, for såvel publikum, artister, medarbejdere, og selvfølgelig også for dig som frivillig.

Udover at være del af et stærkt fællesskab, får du en gratis billet til en af festival-dagene for hver vagt, du tager. Du får også en t-shirt, en drikkedunk og selvfølgelig forplejning under vagten.

Opgaverne og arbejdstid

Som frivillig kan du vælge at arbejde før, under eller efter festivalen. For hver vagt du tager som frivillig får du en billet til en valgfri dag. Længden på en vagt er 8 timer.

Før og efter festivalen er det praktiske opgaver, der skal løses. Regn med at de kræver en vis fysik. Du vil fx kunne blive sat til at male, indrette vogne/slæbe møbler, bygge podier, fylde barer op mv.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Forplejning

Som frivillig får du forplejning på vagten. Vi gør vores bedste for at imødekomme kostpræferencer eller evt. allergier. Du får desuden en drikkedunk, som du kan fylde op ved vandposterne.

Alkohol og euforiserende stoffer

SYD FOR SOLEN har en 0-tolerance i forhold til alkohol og euforiserende stoffer under vagt. Det betyder, at du er 100% ædru og upåvirket, når du møder ind til en vagt og bliver ved med at være det, så længe du er på arbejde. Er du på nogen måde påvirket, resulterer i bortvisning og annullering af din gæstebillet.

Hvad du vælger at gøre når din vagt er slut, er naturligvis helt op til dig.

Forsikring

SYD FOR SOLEN har en lovpligtig ansvars- og arbejdsskadeforsikring for alle frivillige. Den dækker personskader, men desværre ikke private ting. Vi vil naturligvis forsøge at passe godt på dine ting, mens du arbejder på SYD FOR SOLEN, men alt hvad du medbringer, er på eget ansvar.

Overnatning

Selvom en camp under stjernerne i Valbyparken kunne være hyggeligt, er det ikke tilladt. SYD FOR SOLEN har desværre ikke mulighed for at stille overnatningsmuligheder til rådighed.

Tilmeldingskrav

For at melde dig som frivillig skal du være fyldt 18 år før din første vagt på festivalen. Hvis ikke du er statsborger i EU/EØS, Schweiz eller Norden, skal du have en gyldig dansk arbejds- og opholdstilladelse.

Frivillig med vennerne

Hvis I er en gruppe venner, der gerne vil arbejde sammen, kan I ønske det i tilmeldingen. Husk at skrive alles fulde navn. Vi kan ikke 100% love, at I kommer på samme hold hvis I er mange – men vi vil gøre vores allerbedste.

Afbudspolitik

Skulle du være forhindret i at arbejde, er det vigtigt du giver besked så hurtigt som muligt, så vi kan give pladsen til en anden. Din gæstebillet bliver herefter annulleret.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, kan du altid skrive til [email protected].

Tak for din interesse – vi håber at vi ses under solen.