SYD FOR SOLENs madudvalg er omhyggeligt håndplukket af Meyers Madhus, der har sammensat et velsmagende og læskende udvalg af fremsynede og bæredygtige madaktører, der får tænderne til at løbe i vand.

For det er nemlig ikke kun ørene, der bliver forkælet til SYD FOR SOLEN. Så snart du træder ind i Søndermarken, venter et line-up af enestående madoplevelser fra verdens store køkkener for dine fødder.

Velbekomme!

Bike and Bake cykler land og rige rundt med den ikoniske mobile pizzaovn, som styres med sikker hånd af italienske Michele Lucarelli, der har mere end 20 års erfaring som pizzaiolo.

Bike and Bake begyndte i 2016 som Micheles drøm om at lave pizza under åben himmel, og siden har han udvidet både forretningen og sit køretøj. I dag tæller Bike and Bake også en stor trailer, som til SYD FOR SOLEN vil forsyne os med en margheritapizza og en kartoffelpizza lavet på Micheles berømte neapolitanske opskrift.

Man kan ikke gå forbi Bistro Panpan i Københavns Zoo, uden at tænderne begynder at løbe en smule i vand. Den fransk-asiatiske bistro lokker med udsigten til det imponerende pandabur, men når først maden rammer tallerkenen, glemmer man alt om omgivelserne.

På SYD FOR SOLEN disker Bistro Panpan op med deres briochehotdog med durocpølse med rød karry, trøffelmayo og syltede rødløg samt sprøde forårsruller med stegte markchampignon, spidskål og ponzu.

Har du en sød tand, når du er på festival? Så kan du få stillet sulten hos Depanneur, den canadisk-inspirerede québécois-kiosk, der til SYD FOR SOLEN lufter deres helt nye foodtruck.

Her kan du sætte tænderne Depanneurs helt store vartegn; de legendariske bagels, der på SYD FOR SOLEN kommer i to versioner. Om du er til en bagel med braiseret oksebryst eller med brisket-styled seitan, bør du skylle den knasende lækkerbisken ned med læskende lambrusco.

Dhaba er streetfood-specialisten fra Københavns Nordvestkvarter, der tager det bedste fra de indiske provinsmadboder og giver hele herligheden et nordisk twist.

I Søndermarken tænder Dhaba op for tandooriovnen og bager naanbrød, som serveres til deres to dampende varme retter: Vælg mellem en klassisk butter chicken, eller gå den veganske vej med en blomkåls-“butter chicken”.

Sød musik opstår, når Dough Girls får deres kunder til at udbryde et mmh i kor. Friske og lokale råvarer er en hjørnesten i Dough Girls, der spreder duften af friskfriterede donuts med alverdens skønne toppings.

Den australske familievirksomhed frister i Søndermarken med en helt speciel SYD FOR SOLEN-donut.

Højskole uden mure stiller skarpt på maden og måltidernes potentiale til at løse, at flere og flere unge ikke får en ungdomsuddannelse. Resultatet er god mad og en endnu bedre sag.

På SYD FOR SOLEN liner Højskole uden mure bløde tacos op med bæredygtig lange og fermenteret kål samt glaseret aubergine med kikærter og tomatsalsa.

Meyers ved bedre end nogen anden, hvordan man skruer en festivalmenu sammen. Så til SYD FOR SOLEN skal vi ikke snydes for den absolutte greatest hit fra Meyers’ eget festivaludvalg: en flæskestegssandwich med det hele!

Meyers indtager Søndermarken og giver dig valget mellem den uforfalskede festivalklassiker, en falafelbowl med kimchi og friteret tempeh eller friskbagt kanelsnurrer.

Kan vi byde på en sød og saftig smagseksplosion med en japansk afsender? Så er Mochi Time din tomodachi!

Mochi Time er et nyt koncept i København, der åbner for en anderledes og sjov forkælelse for den søde tand. På SYD FOR SOLEN kan man smage Mochi Times lækre is, og du kan frit vælge mellem vanilje, dulce de leche, jordbær, mørk chokolade, hvid chokolade og lakrids.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev